Pulpă de miel umplută cu ciuperci si ceapa verde

Printeaza

Pulpă de miel umplută cu ciuperci si ceapa verde din: pulpa de miel, ciuperci, ceapa verde, patrunjel, ou, lamaie, ulei, supa de legume, sare, piper.

Ingrediente:Pulpă de miel umplută cu ciuperci si ceapa verde

  • 1 pulpa de miel dezosata
  • 400 g ciuperci proaspete
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 ou
  • 1 lamaie
  • 100 ml ulei
  • 150 ml supa de legume
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Curatati carne de pielite si tendoane şi tăiaţi-o, astfel încât să obţineţi o “foaie” de carne groasă de circa 2 cm. Presăraţi-o cu sare şi piper.

Tocaţi cât mai mărunt ciupercile sau daţi-le prin maşina de tocat, apoi amestecaţi-le cu oul, zeama stoarsă de lămâie şi coaja acesteia dată pe răzătoarea mică, ceapa verde şi pătrunjelul, tocati cât mai mărunt.

Intindeţi această compoziţie pe “foaia” de carne, apoi rulaţi-o şi prindeţi-o cu scobitori sau legaţi-o cu aţă alimen¬tară. Puneţi pulpa umplută într-o tavă adâncă, împreună cu uleiul şi supa şi puneţi tava în cuptorul încins.

Coaceţi-o la foc potrivit cir ca 50 de minute sau până când carnea este bine făcută, rumenă, crocantă pe deasupra. Scoateţi tava din cuptor, lăsaţi 10-15 minut ‘ să se răcească şi tăiaţi pulpa umplută în felii de circa 2 cm grosime.

Pulpă de miel umplută cu ciuperci si ceapa verde

Pulpă de miel umplută cu ciuperci si ceapa verde

Pofta buna!


Miel de lapte umplut

Pulpa de miel umpluta cu verdeata

Pulpa de miel umpluta cu verdeata din: pulpa de miel, ceapa, pesmet, seminte, rozmarin, cimbru, ulei, usturoi. Ingrediente: o pulpa de miel de 1,8 kg Pentru umplutura: 2 cepe, curatate si tocate 30 g pesmet proaspat 20 g seminte de floarea soarelui, prajite 2 fire de rozmarin, doar frunzele, tocate 4 ramurele de cimbru, doar […]

Pulpa umpluta cu ficat

Pulpa de miel umpluta cu verdeata si ficat

Pulpa de miel umpluta cu verdeata si ficat din: pulpă de miel, ficat de pasăre şi miel, ceapa verde, usutroi verde, marar, oua, unt, rozmarin, sare, piper, vin alb dulce, dulceaţă de cireşe amare, ulei. Ingrediente: 1,5-2 kg pulpă de miel 500 g ficat de pasăre şi miel 2 legături ceapă 2 legături usturoi 1 legătură mărar 2 […]

 

 

 

1 comentariu

  1. Nu ma prea omor dupa carnea de miel

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.