Pulpa de miel umpluta cu verdeata din: pulpa de miel, ceapa, pesmet, seminte, rozmarin, cimbru, ulei, usturoi. Ingrediente: o pulpa de miel de 1,8 kg Pentru umplutura: 2 cepe, curatate si tocate 30 g pesmet proaspat 20 g seminte de floarea soarelui, prajite 2 fire de rozmarin, doar frunzele, tocate 4 ramurele de cimbru, doar […]
Pulpă de miel umplută cu ciuperci si ceapa verde
PrinteazaPulpă de miel umplută cu ciuperci si ceapa verde din: pulpa de miel, ciuperci, ceapa verde, patrunjel, ou, lamaie, ulei, supa de legume, sare, piper.
- 1 pulpa de miel dezosata
- 400 g ciuperci proaspete
- 1 legatura ceapa verde
- 1 legatura patrunjel
- 1 ou
- 1 lamaie
- 100 ml ulei
- 150 ml supa de legume
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curatati carne de pielite si tendoane şi tăiaţi-o, astfel încât să obţineţi o “foaie” de carne groasă de circa 2 cm. Presăraţi-o cu sare şi piper.
Tocaţi cât mai mărunt ciupercile sau daţi-le prin maşina de tocat, apoi amestecaţi-le cu oul, zeama stoarsă de lămâie şi coaja acesteia dată pe răzătoarea mică, ceapa verde şi pătrunjelul, tocati cât mai mărunt.
Intindeţi această compoziţie pe “foaia” de carne, apoi rulaţi-o şi prindeţi-o cu scobitori sau legaţi-o cu aţă alimen¬tară. Puneţi pulpa umplută într-o tavă adâncă, împreună cu uleiul şi supa şi puneţi tava în cuptorul încins.
Coaceţi-o la foc potrivit cir ca 50 de minute sau până când carnea este bine făcută, rumenă, crocantă pe deasupra. Scoateţi tava din cuptor, lăsaţi 10-15 minut ‘ să se răcească şi tăiaţi pulpa umplută în felii de circa 2 cm grosime.
Pulpă de miel umplută cu ciuperci si ceapa verde
Pofta buna!
Pulpa de miel umpluta cu verdeata si ficat
Pulpa de miel umpluta cu verdeata si ficat din: pulpă de miel, ficat de pasăre şi miel, ceapa verde, usutroi verde, marar, oua, unt, rozmarin, sare, piper, vin alb dulce, dulceaţă de cireşe amare, ulei. Ingrediente: 1,5-2 kg pulpă de miel 500 g ficat de pasăre şi miel 2 legături ceapă 2 legături usturoi 1 legătură mărar 2 […]
Cum se prepara Pulpa de miel umpluta cu ficat si mirodenii (video)
Pulpa de miel umpluta cu ficat si mirodenii: Cum se prepara Pulpa de miel umpluta cu ficat si mirodenii:
Nu ma prea omor dupa carnea de miel