Biftec corsican cu legume

Printeaza

Biftec corsican cu legume din: muschi de vaca, ulei, otet, sare, usturoi, verdeata, cartofi natur, mustar.

Ingrediente:Biftec corsican cu legume

  • 6 felii muschi de vaca
  • 1 ceasca de ulei
  • 1 lingura cu otet
  • sare
  • usturoi
  • verdeata tocata
  • cartofi natur
  • mustar

 

Mod de preparare:

Spălaţi muşchiul, îl ştergeţi cu un prosop curat, îl tăiaţi felii groase (aveţi nevoie de 1 kg carne), pe care le ungeţi cu ulei, apoi cu muştar.

Le puneţi în congelator pentru 15 min, apoi le prăjiţi în ulei încins, câte 4 min pe fiecare parte, după care le săraţi.

In uleiul rămas puneţi oţet, usturoi tocat, verdeaţă tocată fin şi sare. Scădeţi câteva minute pe foc mic, cu vasul acoperit, apoi răsturnaţi peste biftecuri şi serviţi cu legume natur, pâine proaspătă şi vin alb.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.