Biftec corsican cu legume
PrinteazaBiftec corsican cu legume din: muschi de vaca, ulei, otet, sare, usturoi, verdeata, cartofi natur, mustar.
- 6 felii muschi de vaca
- 1 ceasca de ulei
- 1 lingura cu otet
- sare
- usturoi
- verdeata tocata
- cartofi natur
- mustar
Mod de preparare:
Spălaţi muşchiul, îl ştergeţi cu un prosop curat, îl tăiaţi felii groase (aveţi nevoie de 1 kg carne), pe care le ungeţi cu ulei, apoi cu muştar.
Le puneţi în congelator pentru 15 min, apoi le prăjiţi în ulei încins, câte 4 min pe fiecare parte, după care le săraţi.
In uleiul rămas puneţi oţet, usturoi tocat, verdeaţă tocată fin şi sare. Scădeţi câteva minute pe foc mic, cu vasul acoperit, apoi răsturnaţi peste biftecuri şi serviţi cu legume natur, pâine proaspătă şi vin alb.
Pofta buna!