Ciorbă falsă de dovleac
PrinteazaCiorbă falsă de dovleac din: lapte, dovlecel, morcov, patrunjel, ulei, ceapa, mar, pasta de tomate, mustar, varza, ardei, fidea.
Ingrediente:
- 1 pahar lapte
- 400 g dovlecel
- 1 morcov
- 1 legatura patrunjel
- 1 ceasca ulei
- 1 ceapa
- 1 mar
- 3 linguri pasta de tomate
- 1 lingurita mustar
- 1 foita varza
- 2 ardei
- 100 g fidea scurta
Mod de preparare:
Speli legumele, feliezi dovlecelul, toci morcovul, pătrunjelul, ceapa, mărul, varza şi ardeiul. Le pui într-o oală cu ulei încins. Torni peste ele laptele şi muştarul şi le laşi 5 minute. Fierbi fideaua într-un litru de apă şi cu tot cu apă o torni în oala în care sunt legumele.
Adaugi pasta de tomate şi laşi ciorba să mai fiarbă 10 minute, după care o poţi servi.
Pofta buna!