Ciorbă falsă de dovleac

Printeaza

Ciorbă falsă de dovleac din: lapte, dovlecel, morcov, patrunjel, ulei, ceapa, mar, pasta de tomate, mustar, varza, ardei, fidea.

Ingrediente:Ciorbă falsă de dovleac

  • 1 pahar lapte
  • 400 g dovlecel
  • 1 morcov
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 ceasca ulei
  • 1 ceapa
  • 1 mar
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 1 lingurita mustar
  • 1 foita varza
  • 2 ardei
  • 100 g fidea scurta

 

Mod de preparare:

Speli legumele, feliezi dovlecelul, toci morcovul, pă­trunjelul, ceapa, mărul, varza şi ardeiul. Le pui într-o oală cu ulei încins. Torni peste ele laptele şi muştarul şi le laşi 5 minute. Fierbi fideaua într-un litru de apă şi cu tot cu apă o torni în oala în care sunt legumele.

Adaugi pasta de tomate şi laşi ciorba să mai fiarbă 10 minute, după care o poţi servi.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.