Hribi pane cu carne rasol
PrinteazaHribi pane cu carne rasol din: hribi, faina, sare, piper, usturoi, ulei, verdeata, carne rasol fiarta.
- 500 g hribi
- 4 linguri cu faina
- sare
- piper
- usturoi
- 1 cana cu ulei
- verdeata tocata
- carne rasol fiarta
Mod de preparare:
Opăriţi hribii 3-4 min, îi spălaţi în apă rece, îi scurgeţi 5 min, tăiaţi felii, săraţi, condimentaţi şi-i treceţi prin făină.
Faceţi un aluat bine omogenizat din ou, făină, usturoi pisat, 1 pahar de apă sau sifon.
Treceţi hribii prin aluat, prăjiţi în ulei încins.
Scoateţi pe şerveţele, treceţi pe platou.
Serviţi lângă carne rasol, cu verdeaţă tocată deasupra lângă pâine feliată şi vin alb.
Pofta buna!