Hribi pane cu carne rasol

Printeaza

Hribi pane cu carne rasol din: hribi, faina, sare, piper, usturoi, ulei, verdeata, carne rasol fiarta.

Ingrediente:Hribi pane cu carne rasol

  • 500 g hribi
  • 4 linguri cu faina
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • 1 cana cu ulei
  • verdeata tocata
  • carne rasol fiarta

 

Mod de preparare:

Opăriţi hribii 3-4 min, îi spălaţi în apă rece, îi scurgeţi 5 min, tăiaţi felii, săraţi, condimentaţi şi-i treceţi prin făină.

Faceţi un aluat bine omogenizat din ou, făină, usturoi pisat, 1 pahar de apă sau sifon.

Treceţi hribii prin aluat, prăjiţi în ulei încins.

Scoateţi pe şerveţele, treceţi pe platou.

Serviţi lângă carne rasol, cu verdeaţă tocată deasupra lângă pâine feliată şi vin alb.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.