Reteta zilei: Salsa picanta

Printeaza

Salsa picanta din: gogonele, ardei iute, ceapa, sare, limeta, apa.

Salsa picanta

Salsa picanta

 

Ingrediente:

  • 9 gogonele
  • 2 ardei iuti verzi
  • 1 ardei iute chili
  • 1/3 cana ceapa tocata
  • ½ lingurita de sare
  • ½ limeta
  • 1 cana cu apa

 

 

Mod de preparare:

Spalati bine gogonelele si taiati in sferturi. Taiati ardeii iuti verzi si indepartati semintele.

Taiati ardeiul iute chili si indepartati semintele.

Salsa picanta

Se incalzeste o tigaie mare la foc mediu. Adaugati gogonelele, ardeii iuti si amestecati constant.

Gatiti cateva minute. Transferati apoi pe o farfurie si pastrati deoparte.

Salsa picanta

Adaugati ceapa, gogonelele si ardeii iuti in blender, adaugati sare si suc de limeta. Procesati pana la omogenizare.

Apoi se incorporeaza apa si se proceseaza din nou pana la omogenizare.

Salsa picanta

Transferati salsa intr-un bol si lasati sa se raceasca, apoi serviti.

Salsa picanta

Salsa picanta

Salsa picanta

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Arata cam urat salsa asta, dar sper ca-i buna

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.