Reteta rulada aperitiv
PrinteazaReteta rulada aperitiv
- 300 g telemea
- 2-3 castraveţi muraţi
- 2-3 gogoşari muraţi
- 3-4 cârnaţi
- 100 g parizer
- 4 linguri smântână
- 3-4 ouă
- 1 legătură pătrunjel
- făină
- sare
- condiment
- piper
Mod de preparare:
Razi telemeaua, apoi tai cubuleţe castraveţii, gogoşarii, cârnaţii şi parizerul şi le amesteci cu smântână şi ouăle. Pui condimentul, sare şi piper după gust, apoi adaugi pătrunjelul tocat şi atâta făină cât să formezi o compoziţie ca o smântână groasă.
O torni într-o tavă de chec, unsă cu margarină şi tapetată cu faină, apoi o dai la cuptor. După ce se răceşte, o râstomi pe un platou şi o dai la frigider. Rece, o tai felii pe care le aşezi pe un alt platou, intercalându-le cu bucăţi de câmăciori prăjiţi şi chifteluţe peste care presari pătrunjel tocat.
Poftă bună!
Buna rulada asta aperitiv. Si nu se face greu.