Reteta rulada aperitiv

Printeaza

 Reteta rulada aperitiv

Ingrediente:Reteta rulada aperitiv

  • 300 g telemea
  • 2-3 castraveţi muraţi
  • 2-3 gogoşari muraţi
  • 3-4 cârnaţi
  • 100 g parizer
  • 4 linguri smântână
  • 3-4 ouă
  • 1 legătură pătrunjel
  • făină
  • sare
  • condiment
  • piper

 

Mod de preparare:

Razi telemeaua, apoi tai cubuleţe castraveţii, gogoşarii, cârnaţii şi parizerul şi le ameste­ci cu smântână şi ouăle. Pui condimentul, sare şi piper după gust, apoi adaugi pătrunjelul tocat şi atâta făină cât să formezi o compoziţie ca o smântână groasă.

O torni într-o tavă de chec, unsă cu margarină şi tapetată cu faină, apoi o dai la cuptor. După ce se răceşte, o râstomi pe un platou şi o dai la frigider. Rece, o tai felii pe care le aşezi pe un alt platou, intercalându-le cu bucăţi de câmăciori prăjiţi şi chifteluţe peste care presari pătrunjel tocat.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Buna rulada asta aperitiv. Si nu se face greu.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.