Reteta zilei: Friptura de porc cu legume in sos de bere
PrinteazaFriptura de porc cu legume in sos de bere din: faina, sare, piper negru, pulpa de porc, ulei de masline, ceapa, morcovi, mere, usturoi, dafin, rosii, supa de pui, bere, zagar brun, taitei noodles.
Ingrediente:
- 1/2 cana faina
- 1/2 lingurita de sare
- 1/8 lingurita piper negru
- 1 bucata pulpa dezosata de porc , taiata bucati
- 6 linguri ulei de masline
- 2 cepe , cuburi
- 4 morcovi, cuburi
- 2 mere, curatate si taiate bucati
- 2 linguri usturoi tocat
- 1 foaie de dafin
- 1 cana rosii, cuburi
- 2 cani de supa de pui
- 1 cutie de bere
- 2 linguri de zahar brun
- Taitei noodles pentru servire
Mod de preparare:
Se pun faina , sarea și piperul intr-o punga care se inchide etans.
Adaugati carnea de porc și se agita bine.
Incalziti 4 linguri de ulei intr-o oala mare, la foc mediu.
Prajiti carnea de porc pe toate partile, apoi transferati intr-un castron.
Adaugati restul de ulei in oala.
Adaugati ceapa , morcovi si mere.Se amesteca 10 minute, adăugând usturoi in ultimele 3 minute.
Se adauga frunze de dafin , rosii, supa de pui, bere , zahar brun si carne de porc . Se aduce la fierbere .
Se reduce focul la mic si se fierbe , parțial acoperit, amestecand , pana cand carnea este foarte frageda , aproximativ 1 1/2 ore .
Se lasa sa se odihneasca aproximativ 15 minute pentru a se ingroșa.
Se amestecă , aruncați frunza de dafin și asezoneaza dupa gust . Serviti cu taintei noodles fierti.
Friptura de porc cu legume in sos de bere
Pofta buna!
Incoming search terms:
- salata asortata de iarnacu varza telina si morcovi