Reteta zilei: Friptura de porc cu legume in sos de bere

Printeaza

Friptura de porc cu legume in sos de bere din: faina, sare, piper negru, pulpa de porc, ulei de masline, ceapa, morcovi, mere, usturoi, dafin, rosii, supa de pui, bere, zagar brun, taitei noodles.

 

 

Ingrediente:

  • 1/2 cana faina
  • 1/2 lingurita de sare
  • 1/8 lingurita piper negru
  • 1 bucata pulpa dezosata de porc , taiata bucati
  • 6 linguri ulei de masline
  • 2 cepe , cuburi
  • 4 morcovi, cuburi
  • 2 mere, curatate si taiate bucati
  • 2 linguri usturoi tocat
  • 1 foaie de dafin
  • 1 cana rosii, cuburi
  • 2 cani de supa de pui
  • 1 cutie de bere
  • 2 linguri de zahar brun
  • Taitei noodles pentru servire

 

Mod de preparare:

Se pun faina , sarea și piperul intr-o punga care se inchide etans. Puneti carnea de porc și se agita bine.

Incalziti 4 linguri de ulei intr-o oala mare, la foc mediu.

Prajiti carnea de porc pe toate partile, apoi transferati intr-un castron. Adaugati restul de ulei in oala.

pune ceapa, morcovi si mere.Se amesteca 10 minute, adăugând usturoi in ultimele 3 minute.

adauga frunze de dafin , rosii, supa de pui, bere , zahar brun si carne de porc . Se aduce la fierbere .

reduce focul la mic si se fierbe , parțial acoperit, amestecand , pana cand carnea este foarte frageda , aproximativ 1 1/2 ore .

lasa sa se odihneasca aproximativ 15 minute pentru a se ingroșa. amestecă , aruncați frunza de dafin și asezoneaza dupa gust . Serviti cu taintei noodles fierti.

 

Friptura de porc cu legume in sos de bere

Friptura de porc cu legume in sos de bere

 

Pofta buna!

 

 

Incoming search terms:

  • salata asortata de iarnacu varza telina si morcovi

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.