Țuică de Mere – Tradiție și Arome de Toamnă – o băutură tradițională românească, care capturează esența fructelor de toamnă într-un lichior rafinat și aromat. Preparată din mere proaspete și fermentate cu grijă, această băutură distilată oferă o experiență gustativă unică și păstrează vie tradiția rurală românească. Descoperă cum poți să faci acasă țăică de […]
Reteta zilei: Galuste umplute cu carne de porc
PrinteazaGaluste umplute cu carne de porc din: carne de porc, creveti, castane, ceapa verde, ghimbir, sos de soia, ulei de susan, piper alb, vin, albus de ou, faina de porumb, galusti, sos de chili.
Ingrediente:
- 500 g de carne de porc tocata
- 250 g creveti, decojiti, tocati
- 8 castane, tocate
- 2 cepe verzi, tocata
- 1 bucatica ghimbir, ras
- 3 linguri de sos soia
- 1 lingurita de piper alb
- 2 lingurite de ulei de susan
- un strop de vin
- 1 albus de ou, usor batut
- 3 linguri de faina de porumb
- 20 galusti (wonton)
- sos de chili pentru servire
Mod de preparare:
Puneti toate ingredientele pentru umplutura intr-un castron si amestecati bine.
Puneti cate o lingura intr-o galusca si adunati marginile. Asezati inntr-o cratita potrivita. Repetati pana terminati de umplut galustile.
Fierbeti la bain marie aproximativ 15 minute. Serviti cu sos de chili.
Galuste umplute cu carne de porc
Pofta buna!
Piure de Cartofi cu Mărar de Post
Piure de Cartofi cu Mărar de Post – Rețeta Delicioasă și Ușor de Preparat – este o variantă simplă și gustoasă a unui preparat clasic, perfect pentru zilele de post sau pentru cei care preferă o dietă vegetariană. Această rețetă combină cremozitatea cartofilor cu aroma proaspătă a mărarului, rezultând într-un fel de mâncare reconfortant și […]
Nu as manca astfel de galuste