Chifteluţe de peşte cu otet
PrinteazaChifteluţe de peşte cu otet din: file de cod, ulei de susan, otet aceto balsamico, usturoi, rondele de ceapa verde, seminte de susan, oua, ulei.
- 600 g file de cod fara piele
- 1 lingura ulei de susan
- 1 lingura otet aceto balsamico
- 1 catel de usturoi pisat
- 4 linguri rondele de ceapa verde
- 2 linguri seminte de susan
- 2 oua mari
- ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Se toacă peştele şi se amestecă într-un caston cu ulei, oţet, usturoi, ghimbir, ceapă verde, susan şi ouă bătute.
Se modelează din această compoziţie 23 de bulete şi se prăjesc în ulei nu foarte încins, 4-6 min. pe fiecare parte.
Se scot buletele din ulei şi se lasă să se scurgă de excesul de grăsime pe prosoape de hârtie. Se servesc fierbinţi, cu salată verde sau piure de cartofi.
Chifteluţe de peşte cu otet
Pofta buna!