Chifteluţe de peşte cu otet

Printeaza

Chifteluţe de peşte cu otet din: file de cod, ulei de susan, otet aceto balsamico, usturoi, rondele de ceapa verde, seminte de susan, oua, ulei.

Ingrediente:Chiftelute_de_peste_cu_otet

  • 600 g file de cod fara piele
  • 1 lingura ulei de susan
  • 1 lingura otet aceto balsamico
  • 1 catel de usturoi pisat
  • 4 linguri rondele de ceapa verde
  • 2 linguri seminte de susan
  • 2 oua mari
  • ulei pentru prajit

 

Mod de preparare:

Se toacă peştele şi se amestecă într-un caston cu ulei, oţet, usturoi, ghimbir, ceapă verde, susan şi ouă bătute.

Se modelează din această compoziţie 23 de bulete şi se prăjesc în ulei nu foarte încins, 4-6 min. pe fiecare parte.

Se scot buletele din ulei şi se lasă să se scurgă de excesul de grăsime pe prosoape de hârtie. Se servesc fierbinţi, cu salată verde sau piure de cartofi.

Chifteluţe de peşte cu otet

Chiftelute_de_peste_cu_otet

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.