Tocanita de ceapa cu branza

Printeaza

Tocanita de ceapa cu branza din: ceapa, branza de oaie, ulei si sare.

Ingrediente:

  • 5 cepe
  • 200 g brânză de oi
  • 2-3 linguri ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa, o tai solzişori şi o pui să se călească în ulei, la foc foarte mic.

O laşi la călit timp de 10 minute, după care o potriveşti de sare şi când este gata, tragi la mar­ginea plitei vasul în care ai călit-o şi adaugi brânza sfărâmată.

Ames­teci şi o serveşti caldă, cu mămăliguţă.

 

Poftă bună!

 

Tocanita de ceapa cu branza

 

Tocaniţă de ceapă cu cartofi si ardei copt

Tocanita de ceapa cu mamaliga

Tocanita de ceapa cu mamaliga din: ceapa, usturoi, bulion, faina, pasta de ardei, boia, patrunjel, ulei, sare, piper. Ingrediente: 4 cepe 2 căţei usturoi 100 ml bulion 2 linguri faină 1 lingură pastă de ardei sare piper boia dulce frunze de pătrunjel verde ulei   Mod de preparare: Ceapa curăţată se mărunţeşte şi se adaugă […]

Tocanita_de_ceapa_cu_ciuperci

Tocanita de ceapa cu ciuperci

Tocanita de ceapa cu ciuperci din: ceapa, ciuperci, smantana, ardei, bulion, usturoi, ulei, boia, sare, piper. Ingrediente: 500 g ceapă 200 g ciuperci Champignon 150 ml smântână de soia 100 ml bulion 1 ardei 2 căţei de usturoi ulei sare piper 1 linguriţă boia dulce   Mod de preparare: Se curăţă, se spală legumele, ceapa […]

 

Chutney din ceapă cu lămâie

Tocanita de ceapa

Tocanita de ceapa din: ceapa, rosii, morcov, usturoi, marar, ulei, otet, boia, zahar, sare, piper. Ingrediente: 6 cepe 4 roşii 1 morcov 3 căţei de usturoi 1 legă­tură mărar 1 pahar de ulei oţet boia zahăr sare piper   Mod de preparare: Ceapa se curăţă, se taie solzişori, se căleşte împreună cu morcovul ras şi […]

 

retete

Tocanita cu carne de miel

Tocanita cu carne de miel din: carne de oaie sau miel, orez, linte, garam masala, nucsoara, seminte de mustar, pudra de coriandru, pudra de chimion, pudra de chili, ceapa, turmeric, rosii, ghimbir cu usutroi suc de limeta, frunze de coriandru, unt, sare. Este un preparat traditional din India care este foarte populara in timpul festivalelor, […]

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.