Tocanita de ceapa cu mamaliga din: ceapa, usturoi, bulion, faina, pasta de ardei, boia, patrunjel, ulei, sare, piper. Ingrediente: 4 cepe 2 căţei usturoi 100 ml bulion 2 linguri faină 1 lingură pastă de ardei sare piper boia dulce frunze de pătrunjel verde ulei Mod de preparare: Ceapa curăţată se mărunţeşte şi se adaugă […]
Tocanita de ceapa cu branza
PrinteazaTocanita de ceapa cu branza din: ceapa, branza de oaie, ulei si sare.
Ingrediente:
- 5 cepe
- 200 g brânză de oi
- 2-3 linguri ulei
- sare
Mod de preparare:
Cureţi ceapa, o tai solzişori şi o pui să se călească în ulei, la foc foarte mic.
O laşi la călit timp de 10 minute, după care o potriveşti de sare şi când este gata, tragi la marginea plitei vasul în care ai călit-o şi adaugi brânza sfărâmată.
Amesteci şi o serveşti caldă, cu mămăliguţă.
Poftă bună!
Tocanita de ceapa cu branza
Tocanita de ceapa cu ciuperci
Tocanita de ceapa cu ciuperci din: ceapa, ciuperci, smantana, ardei, bulion, usturoi, ulei, boia, sare, piper. Ingrediente: 500 g ceapă 200 g ciuperci Champignon 150 ml smântână de soia 100 ml bulion 1 ardei 2 căţei de usturoi ulei sare piper 1 linguriţă boia dulce Mod de preparare: Se curăţă, se spală legumele, ceapa […]
Tocanita de ceapa
Tocanita de ceapa din: ceapa, rosii, morcov, usturoi, marar, ulei, otet, boia, zahar, sare, piper. Ingrediente: 6 cepe 4 roşii 1 morcov 3 căţei de usturoi 1 legătură mărar 1 pahar de ulei oţet boia zahăr sare piper Mod de preparare: Ceapa se curăţă, se taie solzişori, se căleşte împreună cu morcovul ras şi […]
Tocanita cu carne de miel
Tocanita cu carne de miel din: carne de oaie sau miel, orez, linte, garam masala, nucsoara, seminte de mustar, pudra de coriandru, pudra de chimion, pudra de chili, ceapa, turmeric, rosii, ghimbir cu usutroi suc de limeta, frunze de coriandru, unt, sare. Este un preparat traditional din India care este foarte populara in timpul festivalelor, […]
Pofta buna!