Taitei cu adei gras si morcovi

Printeaza

Taitei cu adei gras si morcovi din: taitei de orez, ardei gras, morcov, ulei, marar, sare, piper.

Ingrediente:Taitei_cu_adei_gras_si_morcovi

  • o punga de taitei de orez sau fidea fara ou
  • 2 ardei grasi
  • un morcov
  • 2 linguri ulei
  • 1/2 lingura marar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Moorcovul se trece prin razatoarea cu ochiuri mari şi se pune la călit în ulei cu ardeii tăiaţi fâşii foarte subţiri.

Intre timp, se încălzeşte apa şi, când fierbe, se dă drumul tăieţeilor de orez. Se lasă un minut şi se scurg foarte bine.

Se pun tăieţeii peste legume şi se amestecă, potrivind gustul de sare şi piper. După 10 minute se ia tigaia de pe foc, se presară mărarul tocat şi se aduce la masă.

Taitei cu adei gras si morcovi

Taitei_cu_adei_gras_si_morcovi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.