Taitei cu adei gras si morcovi
PrinteazaTaitei cu adei gras si morcovi din: taitei de orez, ardei gras, morcov, ulei, marar, sare, piper.
- o punga de taitei de orez sau fidea fara ou
- 2 ardei grasi
- un morcov
- 2 linguri ulei
- 1/2 lingura marar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Moorcovul se trece prin razatoarea cu ochiuri mari şi se pune la călit în ulei cu ardeii tăiaţi fâşii foarte subţiri.
Intre timp, se încălzeşte apa şi, când fierbe, se dă drumul tăieţeilor de orez. Se lasă un minut şi se scurg foarte bine.
Se pun tăieţeii peste legume şi se amestecă, potrivind gustul de sare şi piper. După 10 minute se ia tigaia de pe foc, se presară mărarul tocat şi se aduce la masă.
Taitei cu adei gras si morcovi
Pofta buna!