Carne conservata la bain-marie

Printeaza

Carne conservata la bain-marie

Carnea pe care vreau să o păstrez o tai în bucăţi potrivite, ca pentru mâncare, şi o pun la fiert cu zarzavat (ceapă, morcovi, pătrunjel, ţelină), foi de dafin, piper boabe şi sare după gust.

Poate te intereseaza si Carne de rată conservată cu mere

După ce a fiert bine, strecor carnea şi o aşez în borcane de 800 g. Zeama o las să se limpe­zească, o strecor şi o torn peste carne. Deasupra pun un strat de untură, capsez şi fierb toate borcanele la bain-marie, timp de o oră din momentul în care apa clocoteşte.

Scot bor­canele şi le pun în pături, unde le las să se răcească.

Carne conservată la bain-marie

Poftă bună!


Roşii umplute cu ciuperci

Carne de oaie la sare cu unt si rosie

Carne de oaie la sare cu unt si rosie din: khlii (came de oaie uscată), unt, rosii, oua, rass el-hanout (amestec de 7 condimente). Ingreidente: 200g khlii (came de oaie uscată) 1 lingură de unt 1 roşie bine coaptă 4 ouă de găină crescută cu boabe 1 linguriţă de rass el-hanout (amestec de 7 condimente) Mod […]

 

 

Incoming search terms:

  • carne conservata la borcan

2 comentarii

  1. Reptati operatiunea a doua zi?……….care operatiune?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.