Carne de oaie la sare cu unt si rosie din: khlii (came de oaie uscată), unt, rosii, oua, rass el-hanout (amestec de 7 condimente). Ingreidente: 200g khlii (came de oaie uscată) 1 lingură de unt 1 roşie bine coaptă 4 ouă de găină crescută cu boabe 1 linguriţă de rass el-hanout (amestec de 7 condimente) Mod […]
Carne conservata la bain-marie
PrinteazaCarne conservata la bain-marie
Carnea pe care vreau să o păstrez o tai în bucăţi potrivite, ca pentru mâncare, şi o pun la fiert cu zarzavat (ceapă, morcovi, pătrunjel, ţelină), foi de dafin, piper boabe şi sare după gust.
Poate te intereseaza si Carne de rată conservată cu mere
După ce a fiert bine, strecor carnea şi o aşez în borcane de 800 g. Zeama o las să se limpezească, o strecor şi o torn peste carne. Deasupra pun un strat de untură, capsez şi fierb toate borcanele la bain-marie, timp de o oră din momentul în care apa clocoteşte.
Scot borcanele şi le pun în pături, unde le las să se răcească.
Poftă bună!
Carne de oaie la sare cu unt si rosie
Incoming search terms:
- carne conservata la borcan
O sa incerc si eu
Reptati operatiunea a doua zi?……….care operatiune?