Broccoli cu somon
PrinteazaO reteta savuroasa de Broccoli cu somon din: cartofi, broccoli, somon afumat, branza de vaca, lapte, branza de oaie, sare si piper.
- 750 g cartofi
- 250 g broccoli
- 200 g somon afumat
- 350 g branza de vaca proaspata
- 100 ml lapte
- 100 g branza de oaie
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cureţi cartofii, îi tai cuburi şi îi fierbi în apă clocotită cu sare pentru 8-10 minute. Adaugi bucheţelele de broccoli şi mai laşi 2-3 minute.
Scurgi legumele şi le laşi să se răcească. Dai brânza (ambele tipuri) pe răzătoarea mare, o amesteci cu laptele şi condimentezi cu sare şi piper, după gust.
Aşezi jumătate din cartofi şi broccoli într-un vas termorezistent uns şi tapetat, împrăştii somonul rupt bucăţi şi jumătate din sosul de brânză.
Aşezi restul de cartofi şi broccoli, pui somonul şi sosul rămase. Introduci vasul în cuptorul preîncălzit pentru 40 de minute, până când se rumeneşte frumos deasupra.
Broccoli cu somon
Pofta buna!