Vita in sos aromat de bere

Printeaza

Vita in sos aromat de bere din: antricot de vitel, boabe de mustar, cimbru, nucsoara, cuisoare, morcovi, ceapa, otet, bere neagra, usturoi, ulei de masline extravirgin, sare si piper.

Ingrediente:Vita_in_sos_aromat_de_bere

  • 1 kg antricot de vitel
  • 1 lingura cu boabe de mustar
  • 1 lingurita cu cimbru
  • 1 varf de cutit de nucsoara
  • 4-5 cuisoare macinate
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 2 linguri cu otet
  • 500 ml bere neagra
  • 2 catei de usturoi
  • 3 linguri cu ulei de masline extravirgin
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Amestecă cimbrul, piperul, cuişoarele, boabele de muştar măcinate fin, nucşoa¬ra şi un praf de sare.

Feliază carnea, apoi freacă fiecare bucată (mare cât pentru 1/2 porţie) cu acest amestec. Incine intr-o cratita uleiul, pune carnea si rumeneste-o pe ambele parti.

Adauga morcovii taiati felii, usturoiul pisat si ceapa solzisori. Toarna deasupra otetul si berea.

Acoepra vasul cu folie de aluminiu si da-l in cuptorul incins pentru doua ore si jumatate.

Cand carnea este gata, scoate-o pe un platou, iar sosul si legumele paseaza-le in blender.

Serveste friptura cu sosul gros si aromat de bere.

Vita in sos aromat de bere

Vita_in_sos_aromat_de_bere

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.