Supa de legume cu paste si patrunjel proaspat
PrinteazaSupa de legume cu paste si patrunjel proaspat din: ceapa, morcovi, telina, ardei, patrunjel, pastarnac, usturoi, sare, piper, paste si ulei de masline.
- 2 cepe
- 3-4 morcovi
- o telina radacina
- 2 ardei
- o radacina de patrunjel
- o radacina pastarnac
- 2-3 catei usturoi
- sare
- piper macinat
- 100 g paste mici
- 2 lingurite ulei de masline
- 1-2 legaturi patrunjel
Mod de preparare:
Se curăţă legumele, se spală şi se fierb întregi, în apă cu sare. Separat, se fierb pastele.
După ce au fiert legumele, se scot în sită. Ceapa, rădăcinoasele si ardeii se dau deoparte.
Se păstrează morcovii, se feliază şii se adaugă în supă împreună cu pastele bine scurse.
Se pun ulei de măsline, sare şi piper şi se mai dă în 2-3 clocote, apoi se opreşte focul. Se serveşte ornată cu pătrunjel proaspăt.
Supa de legume cu paste si patrunjel proaspat
Pofta buna!
Tot timpul o supa este buna 😉