Supa de legume cu paste si patrunjel proaspat

Printeaza

Supa de legume cu paste si patrunjel proaspat din: ceapa, morcovi, telina, ardei, patrunjel, pastarnac, usturoi, sare, piper, paste si ulei de masline.

Ingrediente:Supa_de_legume_cu_paste_si_patrunjel_proaspat

  • 2 cepe
  • 3-4 morcovi
  • o telina radacina
  • 2 ardei
  • o radacina de patrunjel
  • o radacina pastarnac
  • 2-3 catei usturoi
  • sare
  • piper macinat
  • 100 g paste mici
  • 2 lingurite ulei de masline
  • 1-2 legaturi patrunjel

 

Mod de preparare:

Se curăţă legumele, se spală şi se fierb întregi, în apă cu sare. Separat, se fierb pastele.

După ce au fiert legume­le, se scot în sită. Ceapa, rădăcinoasele si ardeii se dau deoparte.

Se păstrează morcovii, se feliază şii se adaugă în supă împreună cu pastele bine scurse.

Se pun ulei de măsline, sare şi piper şi se mai dă în 2-3 clocote, apoi se opreşte focul. Se serveşte ornată cu pătrunjel proaspăt.

Supa de legume cu paste si patrunjel proaspat

Supa_de_legume_cu_paste_si_patrunjel_proaspat

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Delia Vranceanu

    Tot timpul o supa este buna 😉

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.