Spanac cu oua si parmezan
PrinteazaSpanac cu oua si parmezan din: spanac, praz, oua, parmezan, smantana, ulei, sare, piper.
- 500 g spanac
- 2 fire de praz
- 4 oua
- 2 linguri parmezan ras
- 2 linguri smantana
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Fierbeţi ouăle tari şi, separat, spanacul, în apă cu sare. Scurgeţi spanacul fiert, tocaţi-l mărunt şi ameste- caţi-l cu prazul tăiat mărunt, smântână, sare şi piper, după gust.
Ungeti cu ulei 4 forme termorezistente de budincă. Puneţi în fiecare din compoziţia cu spanac.
Deasupra aşezaţi câte un ou curăţat de coajă. Peste acesta presăraţi parmezan ras.
Puneţi formele la cuptor, la foc potrivit, până când ouăle încep să se rumenească.
Serviţi preparatul cald în formele în care s-a copt.
Spanac cu oua si parmezan
Pofta buna!