Ciuperci sotate cu usturoi si ardei capia
PrinteazaCiuperci sotate cu usturoi si ardei capia din: ciuperci, ardei capia, usturoi, ulei de masline, foaie de dafin, patrunjel verde, marar, sare, piper.
- 250 g ciuperci champignon
- 1 ardei capia
- 1 catel de usturoi
- 2 linguri cu ulei de masline
- 1 foaie de dafin
- patrunjel verde
- marar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Incinge uleiul într-o tigaie. Zdrobeşte usturoiul, toacă-l mărunt şi pune-l la călit. Adaugă ciupercuţele şi amestecă.
Lasă cinci minute să se înăbuşe. Taie ardeiul în fâşii şi pune-l peste ciuperci. Adaugă foile de dafin.
Potriveşte de sare şi piper. Când scade zeama, scoate ciupercile pe o farfurie şi presară mărartocat.
Serveşte-le când s-au răcorit, cu salată verde sau murături.
Ciuperci sotate cu usturoi si ardei capia
Pofta buna!
Asta e un fel de garnitura