Ciuperci sotate cu usturoi si ardei capia

Printeaza

Ciuperci sotate cu usturoi si ardei capia din: ciuperci, ardei capia, usturoi, ulei de masline, foaie de dafin, patrunjel verde, marar, sare, piper.

Ingrediente:Ciuperci_sotate_cu_usturoi_si_ardei_capia

  • 250 g ciuperci champignon
  • 1 ardei capia
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri cu ulei de masline
  • 1 foaie de dafin
  • patrunjel verde
  • marar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Incinge uleiul într-o tigaie. Zdrobeşte usturoiul, toacă-l mărunt şi pune-l la călit. Adaugă ciupercuţele şi amestecă.

Lasă cinci minute să se înăbuşe. Taie ardeiul în fâşii şi pune-l peste ciuperci. Adaugă foile de dafin.

Potriveşte de sare şi piper. Când scade zeama, scoate ciupercile pe o farfurie şi presară mărartocat.

Serveşte-le când s-au răcorit, cu salată verde sau murături.

Ciuperci sotate cu usturoi si ardei capia

Ciuperci_sotate_cu_usturoi_si_ardei_capia

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Asta e un fel de garnitura

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.