Chec fara ou cu cacao
PrinteazaChec fara ou cu cacao din: faina, ulei, zahar, apa rece, praf de copt, cacao, margarina, lamaie, sare.
Poate te intereseaza si:
- 3 cani faina
- 1 cana ulei
- 1 cana si jumatate zahar
- 1 cana si jumatate apa rece
- 1 pliculet praf de copt
- 2 linguri cacao
- 1 lingura margarina
- 1 lamaie
- un varf de cutit sare
Mod de preparare:
Amestecaţi într-un castron făina, zahărul, sarea, coaja de lămâie rasă si praful de copt. Adăugaţi apoi, putin câte puţin, apa combinată cu uleiul şi omogenizaţi bine compozita obţinută.
Turnaţi-o într-o tavă de chec mai mare sau în două mai mici, unse cu margarină şi tapetate cu făină.
O parte din compozita amestecati-o cu cacaoa şi turnaţi-o pe deasupra aluatului din tavă (tăvi). Coaceţi checul la foc potrivit, circa 45 de minute.
Chec fara ou cu cacao
Pofta buna!
Poate iti place si:
Incoming search terms:
- chec fara oua
- chec fara ou
O sa icnerc checul cu cacao sa vedem ce iese
Da’ prafu’ de copt unde apare in reteta? Doar la ingrediente?