Chec fara ou cu cacao

Printeaza

Chec fara ou cu cacao din: faina, ulei, zahar, apa rece, praf de copt, cacao, margarina, lamaie, sare.

Poate te intereseaza si:

 

Ingrediente:Chec_fara_ou_cu_cacao

  • 3 cani faina
  • 1 cana ulei
  • 1 cana si jumatate zahar
  • 1 cana si jumatate apa rece
  • 1 pliculet praf de copt
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingura margarina
  • 1 lamaie
  • un varf de cutit sare

 

Mod de preparare:

Amestecaţi într-un castron făina, zahărul, sarea, coaja de lămâie rasă si praful de copt. Adăugaţi apoi, putin câte puţin, apa combinată cu uleiul şi omogenizaţi bine compozita obţinută.

Turnaţi-o într-o tavă de chec mai mare sau în două mai mici, unse cu margarină şi tapetate cu făină.

O parte din compozita amestecati-o cu cacaoa şi turnaţi-o pe deasupra aluatului din tavă (tăvi). Coaceţi checul la foc potrivit, circa 45 de minute.

Chec fara ou cu cacao

Chec_fara_ou_cu_cacao

Pofta buna!

Poate iti place si:

 

Incoming search terms:

  • chec fara oua
  • chec fara ou

2 comentarii

  1. O sa icnerc checul cu cacao sa vedem ce iese

  2. Da’ prafu’ de copt unde apare in reteta? Doar la ingrediente?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.