Fursecuri cu nuca (de post)

Printeaza

 Fursecuri cu nuca (de post)

Ingrediente:Fursecuri cu nuca

  • 1 pachet margarină
  • 3 linguri pline cu vârf cu zahăr pudră
  • 1 cană cu nucă
  • sare
  • zahăr pudră
  • 1 cană făină

 

Mod de preparare:

Pui nuca într-o tavă şi o dai la cuptor pentru 20 de minute, o laşi apoi să se răcească şi o tai mărunt sau o sfărâmi cu sucitorul.

Freci margarina cu cele 3 linguri de zahăr pudră şi 1 vârf de cuţit de sare până se topeşte zahărul, apoi adaugi nuca sfărâmată şi făina, omogenizezi com­poziţia şi o dai la frigider pentru 30 de minute.

Faci apoi bulgăraşi cât o nucă pe care îi aşezi în tava tapetată cu făină şi-i dai la cuptor pentru 25 de minute. Cât sunt fierbinţi, îi presari cu zahăr pudră.

Fursecuri cu nucă

Fursecuri cu nuca

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • fursecuri de post cu nuca

1 comentariu

  1. Sa-mi faci si mie niste fursecuri cu nuca 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.