Fursecuri cu nuca (de post)
PrinteazaFursecuri cu nuca (de post)
- 1 pachet margarină
- 3 linguri pline cu vârf cu zahăr pudră
- 1 cană cu nucă
- sare
- zahăr pudră
- 1 cană făină
Mod de preparare:
Pui nuca într-o tavă şi o dai la cuptor pentru 20 de minute, o laşi apoi să se răcească şi o tai mărunt sau o sfărâmi cu sucitorul.
Freci margarina cu cele 3 linguri de zahăr pudră şi 1 vârf de cuţit de sare până se topeşte zahărul, apoi adaugi nuca sfărâmată şi făina, omogenizezi compoziţia şi o dai la frigider pentru 30 de minute.
Faci apoi bulgăraşi cât o nucă pe care îi aşezi în tava tapetată cu făină şi-i dai la cuptor pentru 25 de minute. Cât sunt fierbinţi, îi presari cu zahăr pudră.
Fursecuri cu nucă
Poftă bună!
Incoming search terms:
- fursecuri de post cu nuca
Sa-mi faci si mie niste fursecuri cu nuca 🙂