Salata de rosii umplute

Printeaza

Salata de rosii umplute din: rosii, varza, morcovi, ulei, telina, patrunjel, suc de lamaie si sare.

Ingrediente:Salata_de_rosii_umplute

  • 1,5 kg rosii proaspete
  • 300 g varza alba
  • 300 g morcovi
  • 100 ml ulei
  • 25 g telina frunze
  • 25 g patrunjel verde
  • 100 ml suc de lamaie
  • 30 g sare

 

Mod de preparare:

Alegi roşii mai mari şi egale în greutate, le cureţi, le tai capacul şi le scoţi miezul cu o linguriţă.

Mor­covii curăţaţi şi spălaţi îi razi fin. Cureţi varza, o speli şi o tai în fâşii subţiri. Pătrunjelul verde, curăţat şi spălat, îl tai mărunt.

Frunzele de ţelină, curăţate şi spălate, le tai mărunt. într-un castron amesteci vaza cu morcovii, frunzele de telina, patrunjelul verde, sucul de lamaie, sare si uleiul.

Cu aceasta compozitie umpli rosiile.

Salata de rosii umplute

Salata_de_rosii_umplute

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Sunt doar rosii umplute.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.