Budinca de taietei cu branza de vaci

Printeaza

 Budinca de taietei cu branza de vaci

Ingrediente:Budinca de taietei cu brânza de vaci

  • 250 g tăieţei
  • 400 g brânză de vaci
  • 2 ouă
  • 4 linguri de zahăr
  • 100 g stafide
  • răzătură de lămâie
  • un praf de sare
  • margarină cât o nucă

 

Mod de preparare:

Pui la fiert tăieţeii în apă clocotită în care ai pus şi un strop de ulei ca să nu se prindă. După ce au fiert, îi scurgi bine şi îi amesteci cu brânza, gălbenuşurile, zahărul, coaja de lămâie, stafidele şi numai la final albuşurile bătute spumă cu un praf de sare.

Ungi o cratiţă cu margarină, răstorni tot amestecul şi dai la cuptor pentru 20 de minute. Când este gata, răstorni pe o farfurie şi decorezi cu stafide.

Budincă de tăietei cu brânză de vaci

Budinca de taietei cu brânza de vaci

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.