Rulouri de pui cu spanac si caşcaval

Printeaza

Rulouri de pui cu spanac si caşcaval

Ingrediente:Rulouri de pui cu spanac si cascaval

  • 2 piepţi de pui
  • 1 kg spanac
  • 200 g caşcaval
  • sare
  • piper
  • 1 cub de condiment concen­trat tip Knorr

 

Mod de preparare:

Speli bine spanacul şi îl pui la fiert în apă cu sare pentru 15-20 de minute. Strecori spanacul fiert, îl pasezi bine până obţii un piure la care pui sare şi piper după gust. Separat, dai caşca­valul pe răzătoarea mare şi îl laşi deoparte.

Dezosezi pieptul de pui, tai fiecare bucată felii astfel încât să fie cât mai late şi le presari cu sare şi piper după gust. Le baţi apoi puţin cu ciocanul de şniţele, pui pe fiecare felie câte 1/2 lingură de caşcaval şi spanac, rulezi şi o prinzi cu o scobitoare.

După ce ai pregătit toate rulourile, le aşezi într-un vas, torni peste ele o supă pregătită dintr-o cană de apă şi un cub de condiment şi le dai la cuptor pentru 40-50 de minute. Sunt bune calde, cu garnitură de morcovi sote sau de gogoşele de cartofi.

Rulouri de pui cu spanac si caşcaval

Rulouri de pui cu spanac si cascaval

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.