Rulouri de pui cu spanac si caşcaval
PrinteazaRulouri de pui cu spanac si caşcaval
- 2 piepţi de pui
- 1 kg spanac
- 200 g caşcaval
- sare
- piper
- 1 cub de condiment concentrat tip Knorr
Mod de preparare:
Speli bine spanacul şi îl pui la fiert în apă cu sare pentru 15-20 de minute. Strecori spanacul fiert, îl pasezi bine până obţii un piure la care pui sare şi piper după gust. Separat, dai caşcavalul pe răzătoarea mare şi îl laşi deoparte.
Dezosezi pieptul de pui, tai fiecare bucată felii astfel încât să fie cât mai late şi le presari cu sare şi piper după gust. Le baţi apoi puţin cu ciocanul de şniţele, pui pe fiecare felie câte 1/2 lingură de caşcaval şi spanac, rulezi şi o prinzi cu o scobitoare.
După ce ai pregătit toate rulourile, le aşezi într-un vas, torni peste ele o supă pregătită dintr-o cană de apă şi un cub de condiment şi le dai la cuptor pentru 40-50 de minute. Sunt bune calde, cu garnitură de morcovi sote sau de gogoşele de cartofi.
Rulouri de pui cu spanac si caşcaval
Poftă bună!