Sote de pui cu ciuperci
PrinteazaSote de pui cu ciuperci
- 4 sferturi de pui
- 25 g. unt
- 300 ml supa de pui
- 350 g. ciuperci
- 125 g. rosii
- 1 lg. ulei de masline
- 1 legatura de ceapa verde taiata marunt
- cimbru
- 2 linguri malai
- 125 ml smantana
Mod de preparare:
Incinge untul si uleiul intr-o tigaie si prajeste bucatile de pui. Potriveste de sare si condimente si lasa-l, acoperit, la foc potrivit 15 min. Adauga ceapa, cimbrul si concentratul de pui si lasa-l sa se inabuse 20 min.
Intoarce bucatile de pui sa se patrunda. Taie cipercile felii si rosiile in bucati mari si adauga-le in tigaie. Amesteca malaiul cu jumatate din cantitatea de smantana ( sa se formeze o pasta) si adauga-o peste pui. Lasa sa fiarba inabusit pana cand sosul se ingroasa.
Poftă bună!