Sote de pui cu ciuperci

Printeaza

 Sote de pui cu ciuperci

Ingrediente:Sote de pui cu ciuperci

  • 4 sferturi de pui
  • 25 g. unt
  • 300 ml supa de pui
  • 350 g. ciuperci
  • 125 g. rosii
  • 1 lg. ulei de masline
  • 1 legatura de ceapa verde taiata marunt
  • cimbru
  • 2 linguri malai
  • 125 ml smantana

 

Mod de preparare:

Incinge untul si uleiul intr-o tigaie si prajeste bucatile de pui. Potriveste de sare si condimente si lasa-l, acoperit, la foc potrivit 15 min.  Adauga ceapa, cimbrul si concentratul de pui si lasa-l sa se inabuse 20 min.

Intoarce bucatile de pui sa se patrunda. Taie cipercile felii si rosiile in bucati mari si adauga-le in tigaie.  Amesteca malaiul cu jumatate din cantitatea de smantana ( sa se formeze o pasta) si adauga-o peste pui. Lasa sa fiarba inabusit pana cand sosul se ingroasa.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.