Exista mai multe variante de sos. Localurile gen tex – mex prefera varianta sosului blue cheese, preparat din brânză cu mucegai, iaurt si ierburi. A doua varianta, ceva mai frantuzeasca, este cea a sosului provensal, preparat din masline, rosii cherry si capere, toate fiert in vin alb sau roze si legate cu putin zahar. Noi folosim sos balcanic, pe […]
Inele de ceapă prăjite din: ceapa, faina, praf de copt, apa minerala, ulei, sare si piper. Ingrediente: 2 cepe medii 190 g faina o lingura praf de copt 375 ml apa minerala ulei pentru prajit sare piper Mod de preparare: Intr-un vas, se amestecă făina, cu praful de copt, sarea şi piperul. Apoi, se […]
Salată Proteică cu Edamame și Fasole Neagră – o alegere excelentă pentru o masă sănătoasă și plină de proteine. Cu o combinație de legume proaspete, fasole neagră bogată în fibre și edamame pline de proteine, această salată oferă un echilibru perfect de arome și texturi. Ușor de preparat și extrem de nutritivă, salata este ideală […]
Sunt foarte gustoase inelele de ceapa, dar de fiecare data dupa ce mananc ma simt cam prost…
Adaugă un comentariu
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Foarte bune inelele de ceapa
Si mie imi plac inelele de ceapa
Sunt foarte gustoase inelele de ceapa, dar de fiecare data dupa ce mananc ma simt cam prost…