Pastrav in bacon

Printeaza

Pastrav in bacon din: pastravi, bacon, usturoi, ulei, zeama de lamaie, sare, piper, rozmarin.

Ingrediente:Pastrav_in_bacon

  • 3 pastravi de dimensiune mijlocie
  • 150 g felii de bacon
  • 3-4 caei de usturoi
  • 4 linguri ulei
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • sare
  • piper macinat
  • rozmarin uscat maruntit

 

Mod de preparare:

Cureţi usturoiul, îl zdrobeşti, apoi îl freci cu 2 linguri de ulei, pe care îl încorporezi picătură cu picătură, amestecând con­tinuu, îi acelaşi sens, ca la maioneză. Torni treptat zeama de lămâie şi mixezi, până capătă aspect de maioneză. Sărezi această pastă si o condimentezi cu piper şi rozmarin după gust.

Cureţi peştii, îi speli bine, apoi îi usuci cu ajutorul unui şervet şi îi ungi cu maione­za de usturoi. înveleşti fie­care peşte în câte 2 felii lungi şi subţiri de bacon.

Aşezi peştii în tava unsă cu uleiul rămas şi îi intro­duci în cuptorul cald, timp de 10 minute la foc iute, apoi 15 minute la foc mediu. Aduci la masă peştii alături de sferturi de lămâie sau însoţiţi de maioneză de usturoi şi mămăliguţă.

Pastrav in bacon

Pastrav_in_bacon

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.