Ciorba de ciuperci cu carnati afumati

Printeaza

Ciorba de ciuperci cu carnati afumati din: ciuperci, carnati afumati, ceapa, morcovi, ulei, rosii in bulion, cimbru, lamaie, boia de ardei dulce, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Ciorba de ciuperci cu carnati afumati

  • 800 g ciuperci pleurotus
  • 500 g carnati afumati
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 100 ml ulei
  • 1 cutie rosii in bulion
  • 1 fir cimbru
  • 1 lamaie
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ciupecile curăţate si spălate se toacă mărunt şi se prăjesc în uleiî mpreună cu cârnaţj tăiaţi în rondele. După 10 minute se adaugă 4 litri de apă, ceapa şi morcovii tocate mărunt şi se lasă să fiarbă la foc mic 40 de minute.

Se pun, apoi roşiile şi sucul acestora, boiaua de ardei, cimbrul, zeama de lămâie, şi pătrunjelul tocat. Se mai lasă să fiarbă 10 minute.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.