Rulouri din piept de pasare

Printeaza

Rulouri din piept de pasare

Ingrediente:Rulouri din piept de pasare

  • 2 bucăţi de piept de pasăre
  • 150 g caşcaval
  • 1 gogoşar murat
  • 3 ouă
  • 100 ml lapte
  • sare
  • piper
  • 300 g făină
  • 300 ml ulei

 

Mod de preparare:

Se dezosează carnea şi se porţionează fiecare piept se împarte în 10 bucăţele, se condimenteazăşi se bate bine cu ciocanul, apoi pe fiecare bucăţică de carne se pune câte o fâşie de caşcaval, o fâşie de gogoşar şi se rulează strâns, după care se dau prin făinăşi prin ou bătut cu lapte, făină, sare, puţin delicat şi piper.

După ce s-au rulat toate, se pun în tigaie la prăjit în ulei încins.

Rezultă 20 de rulouri, care se pot servi întregi sau tăiate rondele, cu diferite garnituri şi salate.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.