Rulouri din piept de pasare
PrinteazaRulouri din piept de pasare
- 2 bucăţi de piept de pasăre
- 150 g caşcaval
- 1 gogoşar murat
- 3 ouă
- 100 ml lapte
- sare
- piper
- 300 g făină
- 300 ml ulei
Mod de preparare:
Se dezosează carnea şi se porţionează fiecare piept se împarte în 10 bucăţele, se condimenteazăşi se bate bine cu ciocanul, apoi pe fiecare bucăţică de carne se pune câte o fâşie de caşcaval, o fâşie de gogoşar şi se rulează strâns, după care se dau prin făinăşi prin ou bătut cu lapte, făină, sare, puţin delicat şi piper.
După ce s-au rulat toate, se pun în tigaie la prăjit în ulei încins.
Rezultă 20 de rulouri, care se pot servi întregi sau tăiate rondele, cu diferite garnituri şi salate.
Pofta buna!