Pulpe de miel marinate

Printeaza

Pulpe de miel marinate din: pulpe de miel, usturoi, cartofi, vin rosu, suc de rosii, cimbru, busuioc, rozmarin, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Pulpe_de_miel_marinate

  • 2 pulpe de miel
  • 2 capatani de usturoi
  • 4 cartofi
  • 200 ml vin rosu
  • 200 ml suc de rosii
  • cimbru
  • busuioc
  • rozmarin
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Impănăm pulpele cu usturoi. Le ungem cu ulei şi le presărăm cu sare şi piper.

Punem pulpele în tavă şi le asezonăm cu cimbru, busuioc şi rozmarin.

Turnăm vinul şi sucul de roşii direct în tavă, nu peste pulpe, şi coacem 120 de minute la foc mic.

In ultimele 30 de minute adăugăm în tavă şi cartofii tăiaţi felii.

Pulpe de miel marinate

Pulpe_de_miel_marinate

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.