Pulpe de miel marinate
PrinteazaPulpe de miel marinate din: pulpe de miel, usturoi, cartofi, vin rosu, suc de rosii, cimbru, busuioc, rozmarin, ulei, sare, piper.
- 2 pulpe de miel
- 2 capatani de usturoi
- 4 cartofi
- 200 ml vin rosu
- 200 ml suc de rosii
- cimbru
- busuioc
- rozmarin
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Impănăm pulpele cu usturoi. Le ungem cu ulei şi le presărăm cu sare şi piper.
Punem pulpele în tavă şi le asezonăm cu cimbru, busuioc şi rozmarin.
Turnăm vinul şi sucul de roşii direct în tavă, nu peste pulpe, şi coacem 120 de minute la foc mic.
In ultimele 30 de minute adăugăm în tavă şi cartofii tăiaţi felii.
Pulpe de miel marinate
Pofta buna!