Salată de acrituri cu maioneză de fasole
PrinteazaSalată de acrituri cu maioneză de fasole
- 250 g fasole boabe
- 3-4 gogoşari în oţet
- 2 castraveţi în oţet
- 50 ml ulei
- 1 linguriţă muştar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cu o seară înainte pui fasolea la înmuiat. A doja zi o fierbi în apă cu sare aproximativ 2 ore, dar, în acest timp, schimbi apa de 2 ori. Când e gata, strecori fasolea, o treci de 2 ori prin maşina de tocat, apoi o freci cu uleiul pe care-l adaugi puţin câte piţin.
La sfârşit, pui muştarul şi piper după gust şi omogenizezi maioneza. Scurgi gogoşarii şi castraveţii, îi tai cubuleţe, ca pentru salata boeuf, şi îi amesteci cu maioneză.
Salată de acrituri cu maioneză de fasole
Poftă bună!