Salată de acrituri cu maioneză de fasole

Printeaza

Salată de acrituri cu maioneză de fasole

Ingrediente:Salata de acrituri cu maioneza de fasole

  • 250 g fasole boabe
  • 3-4 gogoşari în oţet
  • 2 castraveţi în oţet
  • 50 ml ulei
  • 1 linguriţă muştar
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Cu o seară înainte pui fasolea la înmuiat. A doja zi o fierbi în apă cu sare aproximativ 2 ore, dar, în acest timp, schimbi apa de 2 ori. Când e gata, strecori fasolea, o treci de 2 ori prin maşina de tocat, apoi o freci cu uleiul pe care-l adaugi puţin câte piţin.

La sfârşit, pui muştarul şi piper după gust şi omoge­nizezi maioneza. Scurgi gogoşarii şi cas­traveţii, îi tai cubuleţe, ca pentru salata boeuf, şi îi amesteci cu maioneză.

Salată de acrituri cu maioneză de fasole

Salata de acrituri cu maioneza de fasole

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.