Cordon bleu cu carne de vitel din: carne, cascaval, sunca, faina, pesmet, sare, piper. Ingrediente: 4 felii carne de viţel 4 felii caşcaval 4 felii şuncă făină pesmet un ou unt sare piper Mod de preparare: Carnea se bate şi se presară cu sare şi piper. Pe fiecare bucată de carne se aşază o felie […]
Cordon bleu traditional din: carne, cascaval, sunca, faina, pesmet, unt, sare, piper. Ingrediente: 4 felii carne de viţel sau curcan 4 felii caşcaval sau brânză topită 4 felii şuncă făină pesmet un ou unt pentru prăjit sare piper Mod de preparare: Carnea se bate cu ciocanul special şi se presară cu sare şi piper. […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.