Retete de post: Tarta cu spanac si tofu din: faina integrala, sare, margarina, apa rece, spanac, ulei, ceapa, ciuperci, togu, marar, patrunjel si seminte de floarea soarelui. Ingrediente: blat: 225 g faina integrala sare 115 g margarina de la frigider circa 2 linguri apa rece umplutura: 450 g spanac proaspa oparit si tocat 2 linguri […]
Tarta cu spanac, ceapa verde si tofu
PrinteazaTarta cu spanac, ceapa verde si tofu din: faina, ulei, apa calduta, sare, ceapa verde, marar, patrunjel, ulei, sare, tofu, gris.
pentru aluat:
- 350 g faina
- 2 linguri ulei
- 150 ml apa calduta
- 1 praf de sare
pentru umplutura:
- 1 legatura ceapa verde
- 1 legatura marar
- 1 legatura patrunjel
- ulei
- sare
- piper
- 300 g tofu
- 3 linguri gris
Mod de preparare:
Din făină, ulei, apă călduţă şi sare frămânţi un aluat, pe care-l întinzi apoi într-o foaie subţire.
Fierbi în câteva clocote spanacul. Il laşi la scurs într-o strecurătoare. Toci ceapa, spanacul, pătrunjelul şi mărarul.
Le amesteci cu grişul, caşcavalul vegetal dat prin râzătoare, uleiul, sarea şi piperul.
Ungi o formă cu ulei, o tapetezi, aşezi foaia de aluat şi pui peste ea umplutura.
Dai tava la cuptor, la foc potrivit, nu maiirnult de 30 de minute.
Tarta cu spanac, ceapa verde si tofu
Pofta buna!
poate iti place si:
Tarta cu spanac si tofu
Tarta cu tofu si spanac
Tarta cu tofu si spanac din: apa, faina, sare, ulei, conopida, spanac, ceapa verde, usturoi, faina, marar, patrunjel, branza tofu, smantana vegetala, sare, piper. Ingrediente: pentru aluat: 75 ml apa 300 g faina sare 50 ml ulei pentru umplutura: 1/2 conopida 400 g spanac 1 legatura ceapa verde 2 catei de usturoi 1 lingura faina […]
Legume cu tofu la tigaie
Legume cu tofu la tigaie din: tofu, ardei rosu, rosii, morcovi, mazare, spanac, ulei de masline, sos de soia, piper, cimbru, busuioc, menta. Ingrediente: 500 g tofu 1 ardei roşu 3 roşii 2 morcovi 200 g mazăre 500 g spanac 3 linguri ulei de măsline 3 linguri sos de soia piper cimbru busuioc mentă Mod […]
Pofta buna!